Pe masura ce am lucrat cu oamenii am observat ca acestia nu aveau nevoie de mine pentru a face modificari care sa le imbunatateasca viata.

Aveau nevoie doar de informatia potrivita la momentul potrivit, corespunzatoare nivelului lor de dezvoltare. Astfel s-a nascut proiectul Top-Psy cu sloganul „Fii propriul psiholog”. Mi-a venit ideea de a asterne in scris si a pune la dispozitia tuturor celor interesati solutii cat mai eficiente pentru problemele psihologice cu care se confrunta.

Cred cu putere in capacitatea fiintei umane de a se regla singura. Sute de ani oamenii au trait si au evoluat fara ajutorul psihologilor si au reusit sa gaseasca fericirea si linistea. Psihologia moderna nu a inventat tehnici noi, ci a descoperit ceea ce unii oameni au stiut de mii de ani: capacitatea de a privi in interiorul tau, a nu te ghida asa mult dupa ceilalalti in ceea ce priveste propria viata si a lua decizii care sa te ajute sa obtii linistea interioara.

Top-Psy este locul unde voi incerca sa aduc cele mai utile informatii pentru cei care doresc sa aiba relatii frumoase cu copiii, elevii, angajatii, sefii, colegii sau partenerii lor. Toate informatiile de pe site sunt gratuite si sunt la dispozitia oricarei persoane interesate.

Daca doresti sa stii mai multe despre mine te invit sa vii la atelierele si conferintele pe care le organizez, sa participi la cursuri si programe sau ma poti chema la un training pentru compania la care lucrezi, imi poti scrie pe email (simona@top-psy.ro) sau poti citi AICI.

Cum sa folosesti acest site?

In functie de ce te intereseaza poti accesa categoriile din partea stanga a paginii principale. Recomandarea este de a te inscrie si a citi initial materialele pe care le primesti pe mail si care constituie fundamentul a tot ceea ce postez pe site. Ulterior, poti continua in functie de ceea ce te intereseaza: parinti, cuplu, emotii (stres, furie, anxietate, depresie), profesori.

Daca esti parinte, poti incepe AICI

 

Daca te intereseaza relatia de cuplu incepe de AICI

 

Daca te intereseaza sa iti controlezi emotiile si sa iti dezvolti inteligenta emotionala incepe de AICI

 

Iti multumesc ca ma citesti si te astept sa vii cu sugestii si intrebari pentru a te putea ajuta cat mai bine stiu si pot.

Cu drag,

Simona Ciff

0 thoughts on “Despre Top-Psy”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *